AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar açmak

Kahve falında anahtar açmak

Kahve falında anahtar açmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işinde uzmanlaşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar açmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına inanılır.

Kahve falında anahtar kapı açmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini anahtarla açmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir