AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden taş çıkarmak

Kahve falında denizden taş çıkarmak

Kahve falında denizden taş çıkarmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Kahve falında denizden taş çıkarmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından taş çıkarmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş çıkarmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında sudan taş çıkarmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taştan altın çıkarmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir