AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan altın çıkarmak

Kahve falında taştan altın çıkarmak

Kahve falında taştan altın çıkarmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında taştan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında taştan altın çıkarmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak büyük tartışmaların sonlanacağına, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıdan taş çıkarmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında denizden taş çıkarmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir