AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından taş çıkarmak

Kahve falında ağzından taş çıkarmak

Kahve falında ağzından taş çıkarmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında ağzından taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında ağzından taş çıkarmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından para çıkarmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir