AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş çıkarmak

Kahve falında taş çıkarmak

Kahve falında taş çıkarmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, dertlerine derman arayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında sudan taş çıkarmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında taş çıkarmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden taş çıkarmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gözden taş çıkarmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında taştan altın çıkarmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına inanılır.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir