AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden odun toplamak

Kahve falında denizden odun toplamak

Kahve falında denizden odun toplamak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, duaların kabul olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden odun toplamak gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında denizden odun toplamak kendi hataları ile yüzleşeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan odun toplamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden odun toplamak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında odun toplamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan odun toplamak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru odun toplamak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, rahat rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle odun toplamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir