AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan odun toplamak

Kahve falında sudan odun toplamak

Kahve falında sudan odun toplamak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında sudan odun toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında sudan odun toplamak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sudan taş toplamak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında sudan altın toplamak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında sudan yumurta toplamak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sudan mantar toplamak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan para toplamak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sudan kestane toplamak maddi olarak güç kaybedeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir