AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan odun toplamak

Kahve falında dağdan odun toplamak

Kahve falında dağdan odun toplamak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan odun toplamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Kahve falında dağda odun toplamak yeni başlangıçlar yapacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında dağdan odun toplamak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda odun kesmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında dağdan odun getirmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda odun toplamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denizden odun toplamak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun toplamak el üstünde tutulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Kahve falında meşe odunu toplamak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir