AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun toplamak

Kahve falında odun toplamak

Kahve falında odun toplamak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında odun toplamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ormanda odun toplamak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan odun toplamak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada odun toplamak alim ve bilge insan olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında yakmak için odun toplamak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan odun toplamak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormandan odun toplamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında denizden odun toplamak canın derdine düşeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir