AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru odun toplamak

Kahve falında kuru odun toplamak

Kahve falında kuru odun toplamak kısmetinin hep açık olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru odun toplamak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kuru odun toplamak yüzünde güller açacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kuru odun görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru odun kesmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru odun almak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru odun kırmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında yakacak odun toplamak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağda odun toplamak umutsuzluk yaşanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormandan odun toplamak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir