AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden büyük balık tutmak

Kahve falında denizden büyük balık tutmak

Kahve falında denizden büyük balık tutmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak kendi kabuğuna çekileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük balık tutmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suda büyük balık tutmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık büyük balık tutmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir