AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük balık tutmak

Kahve falında çok büyük balık tutmak

Kahve falında çok büyük balık tutmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük balıklar tutmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük balık tutmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında balık büyük balık tutmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir balık tutmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, şansın kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir