AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık büyük balık tutmak

Kahve falında balık büyük balık tutmak

Kahve falında balık büyük balık tutmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, maddi gücünün katlanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak çok kötü günler yaşayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük balık tutmak güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir balık tutmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında balık büyük balık tutmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında büyük balıklar tutmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz balık tutmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir