AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzmekten korkmak

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında yüzmekten korkmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kara kara düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzerken korkmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize düşmekten korkmak arzuların yerine geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz görüp korkmak şansın yüzüne güleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize girmeye korkmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize girmekten korkmak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir