AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzen timsah görmek

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen timsah gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yüzen timsah görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek büyük bir mala sahip olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında yüzerken timsah görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir