AnaSayfa / Genel / Kahve falında belde yara görmek

Kahve falında belde yara görmek

Kahve falında belde yara görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, başarılı işlere imza atılacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında belde yara gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında belde yara görmek mutluluğa ve neşeye, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında belden vurulmak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında belden iğne vurulmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında belden üstünü açık görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında belden aşağı açık görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında belden aşağı soyunmak çok daha fazla mesai harcayacağına, borçlarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında belde silah taşımak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir