AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde tekne sürmek

Kahve falında denizde tekne sürmek

Kahve falında denizde tekne sürmek işyerini kapatacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, dinde tartışmaya, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde tekne sürmek gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında denizde tekne sürmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında tekneden denize atlamak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yeni hobiler edinileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tekneden denize düşmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile içinde de bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde tekneye binmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir