AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi tekneyle geçmek

Kahve falında denizi tekneyle geçmek

Kahve falında denizi tekneyle geçmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazancın daha da arttırılacağına, işlerinin karışacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Kahve falında deniz tekne görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işarettir.

Kahve falında tekneden denize düşmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında denize tekneyle açılmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde tekne kullanmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir