AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneden denize düşmek

Kahve falında tekneden denize düşmek

Kahve falında tekneden denize düşmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekneden denize düşmek gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında tekneden denize düşmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tekneden düşmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında denizde tekne kullanmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize tekneyle açılmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında deniz tekne görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneler görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne ve deniz görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir