AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde tekneyle gezmek

Kahve falında denizde tekneyle gezmek

Kahve falında denizde tekneyle gezmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tekneyle gezmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde tekneyle gezmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında teknede gezmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret eder.

Kahve falında tekne ve deniz görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tekneden denize atlamak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde teknede olmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz üzerinde tekne görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir