AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde tekne görmek

Kahve falında denizde tekne görmek

Kahve falında denizde tekne görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Kahve falında denizde tekne gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında deniz teknesi görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek zenginleşeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde tekne sürmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tekneden denize atlamak hayırlı kişiler ile tanışacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet eder.

Kahve falında denizde tekne görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir