AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde tekne gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek rızkın çoğalacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde tekne görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tekneden denize düşmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek kısmetinizin açılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde tekneye binmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir