AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük yemek

Kahve falında sülük yemek

Kahve falında sülük yemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, çok yoğun çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük yemek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında sülük yemek borçların ve dertlerin biteceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü sülük görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında evde sülük görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sülük öldürmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında sülük ve yılan görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında sülük yapışmak bir araya geleceğine, güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan emici sülük görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir