AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kütük görmek

Kahve falında denizde kütük görmek

Kahve falında denizde kütük görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında denizde kütük gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında denizde kütük görmek huşu içinde devam edeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kütük görmek gün yüzü görmeyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et kütüğü görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında asma kütüğü görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Kahve falında kütük kaldırmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında odun kütüğü görmek hayırlı kapılar açılacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kütük kesmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında çam kütüğü görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir