AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kütük görmek

Kahve falında suda kütük görmek

Kahve falında suda kütük görmek kazancın katbekat artacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda kütük gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında suda kütük görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına inanılır.

Kahve falında derede kütük görmek kötü gidişe dur denileceğine, pek çok olumlu gelişmelere yorulur.

Kahve falında kütük kesmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında odun kütüğü görmek asosyal bir insan haline geleceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kütük kaldırmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kütük ev görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kütük yakmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et kütüğü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir