AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek

Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek

Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının köprüden düştüğünü görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden birinin düştüğünü görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında köprüden düştüğünü görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin köprüden düştüğünü görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının köprüden düştüğünü görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden düşen birini görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden denize atlamak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir