AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kaka görmek

Kahve falında denizde kaka görmek

Kahve falında denizde kaka görmek ticarette öne geçeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yüzünün kızaracağına, acı tecrübeler edineceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde kaka gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Kahve falında denize kaka yapmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında denizde kaka görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kaka görmek kazancının da aynı oranda artacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlere kaka yapmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kaka kusmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka tutmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir