AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlere kaka yapmak

Kahve falında yerlere kaka yapmak

Kahve falında yerlere kaka yapmak arkasından gıybet edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında yerlere kaka yapmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında yere kaka yapmak evinde bereketin eksik olmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere kaka yapmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında yerlere kaka yapmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında orta yere kaka yapmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Kahve falında her yere kaka yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine kaka yapmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir