AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde geyik görmek

Kahve falında denizde geyik görmek

Kahve falında denizde geyik görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde geyik gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Kahve falında denizde geyik görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru geyik görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işarettir.

Kahve falında geyikle uçmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında geyik sesi duymak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ren geyiği görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Kahve falında geyik yavrusu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir