AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde fok balığı görmek

Kahve falında denizde fok balığı görmek

Kahve falında denizde fok balığı görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizde fok balığı gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında denizde fok balığı görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında fok balığı beslemek işlerin yavaşlayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fok balığı görmek onları gücendireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru fok balığı görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında fok balığıyla yüzmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fok balığından kaçmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü fok balığı görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir