AnaSayfa / Genel / Kahve falında fok balığı beslemek

Kahve falında fok balığı beslemek

Kahve falında fok balığı beslemek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Kahve falında fok balığı beslemek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Kahve falında fok balığı beslemek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fok balığı yakalamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde fok balığı görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında fok balığı sevmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fok balığı öldürmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fok balığıyla yüzmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah fok balığı görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü fok balığı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir