AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde fındık görmek

Kahve falında denizde fındık görmek

Kahve falında denizde fındık görmek yıkılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hayır işleri yapacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde fındık gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında denizde fındık görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet eder.

Kahve falında fındık harmanı görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında fındık ağaçları görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına fındık vermek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında fındık kurt görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık leblebi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir