AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan fındık yemek

Kahve falında ağaçtan fındık yemek

Kahve falında ağaçtan fındık yemek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak hayırlı bir yola çıkılacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak ömrün uzun olmasına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta fındık görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Kahve falında fındık ağaçları görmek korkularının sona ereceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacı görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir