Kahve falında anahtar unuttuğunu görmek

Kahve falında anahtar unuttuğunu görmek sevdiği birini kırmaya, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, büyük başarı kazanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtar unuttuğunu gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Kahve falında anahtar unuttuğunu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, işindeki verimin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile oldu unu görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işarettir.

Kahve falında buğday unu görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un ve su görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında orucu unutarak yemek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı unuttuğunu görmek zengin bir hayat süreceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güveli un görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında bir cuval un görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top