AnaSayfa / Genel / Kahve falında güveli un görmek

Kahve falında güveli un görmek

Kahve falında güveli un görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güveli un gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında güveli un görmek rütbe alacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvelenmiş un görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pirinçte güve görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güve böceği görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında güve öldürmek dertlerinin şifasını bulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında güve öldürdüğünü görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güve temizlemek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvem yemek güçlendikçe güçleneceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir