Kahve falında ayakkabı unuttuğunu görmek

Kahve falında ayakkabı unuttuğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı unuttuğunu gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabısını unuttuğunu görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı unuttuğunu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında un bulgur görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unlu kurabiye yemek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında un biti görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında undan ekmek yapmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker oldu unu görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir