AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve su görmek

Kahve falında un ve su görmek

Kahve falında un ve su görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında un ve su gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına inanılır.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orucu unutup su içmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçluyken unutarak su içmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, herkesin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında un ve su görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un ve yumurta görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, zarar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir