AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu unutarak yemek

Kahve falında orucu unutarak yemek

Kahve falında orucu unutarak yemek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, itibar göreceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, rızkının bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orucu unutarak yemek gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unutarak orucu yemek ancak yılmayacağına, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında unutup oruç yemek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında oruçken unutup yemek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında orucu unutup yemek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında orucu unutarak yemek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir