AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday unu görmek

Kahve falında buğday unu görmek

Kahve falında buğday unu görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sevilip sayılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday unu gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında buğday unu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Kahve falında buğdayı un yapmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında buğday un görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında un ve buğday görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç unu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un çorbası yemek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında unla ekmek yapmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir