AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dağ görmek

Kahve falında denizde dağ görmek

Kahve falında denizde dağ görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulur.

Kahve falında denizde dağ gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında denizde dağ görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dağ görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında dağdan denize bakmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan denize atlamak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde dağ görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine inanılır.

Kahve falında dağda deniz görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ ve deniz görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir