AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve deniz görmek

Kahve falında dağ ve deniz görmek

Kahve falında dağ ve deniz görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işinde yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında dağ ve deniz gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dağdan denize düşmek büyük bir sorun oluşacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ deniz görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ ve deniz görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dağda deniz görmek işlerin rayından çıkacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında dağ görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde dağ görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve dağ görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir