AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde çamaşır yıkamak

Kahve falında denizde çamaşır yıkamak

Kahve falında denizde çamaşır yıkamak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, tecrübe sahibi olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Kahve falında denizde çamaşır yıkamak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak ailesinden hayır göreceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır yıkamak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir