AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok çamaşır yıkamak anne ve baba duası alınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir