AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve kayalar görmek

Kahve falında deniz ve kayalar görmek

Kahve falında deniz ve kayalar görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, istediği projeleri yapamayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve kayalar gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kayadan denize atlamak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kayalar görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalık deniz görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kayalıkları görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında deniz ve kaya görmek rahat yüzü göreceğine, müjdeli bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kayalar görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir