AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kayalıkları görmek

Kahve falında deniz kayalıkları görmek

Kahve falında deniz kayalıkları görmek malının artmasına, bereketlenmesine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, başarılı adımlar atılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kayalıkları gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında denize kaya atmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek üzgün olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kaya görmek yüceltileceği sözler duyacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir