AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kayalar görmek

Kahve falında denizde kayalar görmek

Kahve falında denizde kayalar görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında denizde kayalar gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarında kaya görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kayalıkları görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında deniz içinde kaya görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ve kaya görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kayalık denize girmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kayalar görmek sadece kendisini düşüneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir