AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz taşıtı görmek

Kahve falında deniz taşıtı görmek

Kahve falında deniz taşıtı görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında deniz taşıtı gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında deniz taşıtı görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında masa taşıdığını görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini taşıdığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin eşya taşıdığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini taşıdığını görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir