AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek taşıdığını görmek

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, zorlukların günden güne artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek taşıdığını gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında taşıt kullanmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında halı taşıdığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının odun taşıdığını görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yük taşıdığını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir