AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz sel görmek

Kahve falında deniz sel görmek

Kahve falında deniz sel görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çabalarının boşa çıkacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, düşmanlarının güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz sel gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi şeyi anlamak için zaman gerekiyor.

Kahve falında deniz sel görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel suyunda boğulmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık sel görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında su sel görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında selin geldiğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çamurdan sel görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında sel ve yangın görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında selden kurtulduğunu görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir