AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin geldiğini görmek

Kahve falında selin geldiğini görmek

Kahve falında selin geldiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dolandırılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında selin geldiğini gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında selin geldiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel geldiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz sel suyu görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Kahve falında selden korunmak yapılan çalışmaların heba olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında selin çekildiğini görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir